Chapu, ze kazdymu se libi neco jinyho, o tom zadna... Ale SXko je prece v original stavu a navic v cerne krasny auto... Takze proc proboha ? Neprijde ti toho auta skoda ? Ten bodykit bych jeste prekousnul, ale to kridlo je strasny... Ale jak uz jsem psal, chapu, pokud se ti to libi, tak proc ne... Ja jen po dlouhe dobe videl SXko v peknym stavu, tak mi toho auta prislo tak trochu lito... Ale to je jen a pouze muj nazor...
Pokud si auto budeš chtít koupit není problém ho dát do orginálního stavu. Cokoli na tom autě je se dá odmontovat. a Zadní vrata mám 2x. Jednou s dírama na křídlo a podruhý pouze se sťeračem. Takže není problém to během dne vrátit. Ale jak říkáš záleží na vkusu.
I love "Turbo"
Black S13 250sx (future drift car)
Black(Grey) S13 SOLD
cau, jak je to s eko dani ? bylo by mozny se nejak prijet podivat? zhruba za 2 tydny jedu do bliznovic, co z je od tebe asi 1km... pripadne nemas zajem o vymenu protiuctem? mam hondu accord 6. generace 2,0i ( 150 k )
Sry za OT..ale takhle bych chtel jednou udelat svoje sx uplne stejne az na jiny kola...jinak stejnej body ani kridlo uplne stejny..je to strasne krasny auto..jen si chce lehnou na zem:))
stále aktuální.
Aktuální stav bez body. Ten je uskladněn a připraven na namontování. Jinak byly dovyvařeny zadní nosníky nad výfukem a celý podvozek ošetřen tlumexem.
I love "Turbo"
Black S13 250sx (future drift car)
Black(Grey) S13 SOLD