Problém s chipem

MYSAK
user
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s chipem

Příspěvek od MYSAK »

Musis ji spravne strcit do zdi
Bart34
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bart34 »

coze?
S13 Novej motor od Fandy, Stage2, T28, Wallbro 255, HKS HI power, HKS SSQV, GReddy Profec B Spec2, Front IC, HR pružky.
Prodáno: RIP: S13 Targa USA Stage2, Wallbro 255, Boost 0,9b, Renovak Race spojka, Apexi TurboTimer, H&R pruziny, Alternativně FPR, Kat out-Rezonátor, Lauf Japan style, Filtr Tenzo-R, Sleepy eyes, Borbet 16", IC Octavia, Budík turba od F&K
http://www.youtube.com/watch?v=Md6EY184 ... jQ&index=7
No problems-no fun
MYSAK
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYSAK »

vem si fazovku a sahni s ni na hrot. kdyz zapojis vidlici tak nebo tak v jednom pripade bude svitit. proto mam na trafopajce velkou zastrcku abych ji nemoh zapojit obracene
blázen
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

když ho přřihřeješ,zničíš ho. Já nevím,ale patice stojí 2kč plastová,proč to nedáváte do ní..
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..

na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Trinom
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Myšáku, dej si pár facek. Tohle přece nemůže znalej člověk jako ty vypustit vůbec z huby ... chci říct z prstů. Vždyť kdybys ji zapojil tak, že bys měl fázi na hrotu a sáh sis na něj, tak bys jednu koupil.

trafopájka má hrot galvanicky oddělenej. Tím trafem (překvapivě).

Blázne. Spálit tepelně švába, to už chce fakt kumšt. A trafopájce bych nevěřil, že to zvládne.
ObrázekObrázekObrázek
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
MYSAK
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYSAK »

Tak si to schvalne vyzkousej a pak rekni neco o tom co kdo vypusti z huby :wink: Galvanicky oddeleni tam sice je, je tam i nizsi napeti ale ta fazovka se pri "spatnym" zaponei proste rozsviti
mauglie
user

Příspěvek od mauglie »

Hele, kluci, ECU jsem měl ve své a normálně auto FUNGOVALO! ECU se stage 1 tam byla od koupě s13, já s ní nic nedělal, vždy fungovala, tak mi vysvětlete co tak náhle?

Odmítám se smířit s tím, že je chyba na mé straně, když ECU vždy bez problémů fungovala a nijak jsem do ní nezasahoval!

Fakt tam není šváb/patice? Nevyznám se v tom :)
Obrázek
MYSAK
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYSAK »

Tak pak nevim kde je chyba. patici tam mas spravne
blázen
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

třeba to zkusit propájet,pohýbat..

GO motorů CA18DET etc..
Bart34
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bart34 »

Nebo to s tim proste nastartuj a neser se s tim jako ja a rozhejbe se to...taky mi ty relatka u baterky litaly jak divy...za chvilku to prestalo a jezdil jsem.
S13 Novej motor od Fandy, Stage2, T28, Wallbro 255, HKS HI power, HKS SSQV, GReddy Profec B Spec2, Front IC, HR pružky.
Prodáno: RIP: S13 Targa USA Stage2, Wallbro 255, Boost 0,9b, Renovak Race spojka, Apexi TurboTimer, H&R pruziny, Alternativně FPR, Kat out-Rezonátor, Lauf Japan style, Filtr Tenzo-R, Sleepy eyes, Borbet 16", IC Octavia, Budík turba od F&K
http://www.youtube.com/watch?v=Md6EY184 ... jQ&index=7
No problems-no fun
MYSAK
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYSAK »

Spravny reseni je najit chybu a opravit ji. ne zkouset jestli se to nahodou nekde chytne samo a pak cekat az se to vysere 200km od baraku :roll:
Jebass
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jebass »

myslím si že černej škvarek na tistaku mluvi za vše,poslední možnost je seškrábnout škvarek jak jsem udělal a vydím přerušenou cestu tak elektrikař se správnou pajkou to zkusi přemostit a jestli i tak to nepujde je to jasný
Bez názvu.jpg
Jebass 200sx r.v. 90,CA18DET t28 FMIC Avia,hříbek,Walbro,BOV HKS,atlerativní FPR,Japspeed Výfuk decat 3´´,Chip Stage 1,Svíčky BCPR7ES-11,novy motor by KENTOYA Ca16 vačka kov pod palici,hadice na turbo,siláče převodovky Apex myslím.new rozvody a spojka.
,Prothane total kit,
blázen
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

není ten černej škvarek kalafuna :D

GO motorů CA18DET etc..
yHCov
user

Příspěvek od yHCov »

pokud chces nekomu neco omlatit o hlavu, nesmis se vtom prednostne vrtat neodbornejma rukama..to si pak puvodni majitel taky muze myslet ze si jednotku poskodil ty kdyz jsi se vni vrtal..Obzvlast v situaci kdy jednotka celou dobu bezchybne fungovala v jeho aute..
Jebass
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jebass »

Tak pánové,a především Mauglie,na dále tuto záležitost nebudu řešit kolega elektrikář s pořádným náčiním spojil tuto přepálenou cestu a ejhle funguje.nelíbí se mi že jsme vás obtěžoval ale zdálo se mi nezbytné informovat o této události.takže pro budoucí vlastníky.majzla na celkový vzhled jednotky a ne jenom na chip.
Jebass 200sx r.v. 90,CA18DET t28 FMIC Avia,hříbek,Walbro,BOV HKS,atlerativní FPR,Japspeed Výfuk decat 3´´,Chip Stage 1,Svíčky BCPR7ES-11,novy motor by KENTOYA Ca16 vačka kov pod palici,hadice na turbo,siláče převodovky Apex myslím.new rozvody a spojka.
,Prothane total kit,
Odpovědět