Ti co tvrdí o sr že je lepší, soudí podle toho, že všechny jezděj, což se o CA tady na foru napsat nedá..
a řešit nějaký dohady, ten je lepší proto, tamten proto.. to je naprosto zbytečný..
cha cha a proč mám dvě SRka na dílněPetr.S14 píše:jak děti![]()
Ti co tvrdí o sr že je lepší, soudí podle toho, že všechny jezděj, což se o CA tady na foru napsat nedá..
a řešit nějaký dohady, ten je lepší proto, tamten proto.. to je naprosto zbytečný..
hm a pouzijes na to co do jednotky chip od horsamu ?ale ten budes muset zase odladitblázen píše:s tím uděláš 380koní i na CA18
Co je na tom hovadina? Napis mi konkretne v cem je SRko spatne, to me zajima.Kentoya píše: kdyby jen tušil že je to předělané ještě starší FJčko a navíc do hliníku nemohl by takovou hovadinu napsat
Ja CA nespinim, jde o fakta... zatim jsem nevidel nekoho, kdo by presel z CA na SR a stezoval si nebo se chtel vratit k CA. Proc?Kentoya píše: prostě neví netuší neviděl v rusku nebyl a špiní CA
protože ty lidi akorát neznáš, a proč já přestože jsme měl SR, v podstatě všechny motory co jsem napsal zůstávám u CAjagy píše:Co je na tom hovadina? Napis mi konkretne v cem je SRko spatne, to me zajima.Kentoya píše: kdyby jen tušil že je to předělané ještě starší FJčko a navíc do hliníku nemohl by takovou hovadinu napsat
Ja CA nespinim, jde o fakta... zatim jsem nevidel nekoho, kdo by presel z CA na SR a stezoval si nebo se chtel vratit k CA. Proc?Kentoya píše: prostě neví netuší neviděl v rusku nebyl a špiní CA
Design píše:Je pravda že sr co mam doma to rozmlacene to bylo zpusobeno tim že proste oto nebylo starano tak jak bylo potřeba!