dalsi tupej dotaz nema nekdo odkaz kde to stahnout treba v nejakym packu pripadne nejakej rozumnej odkaz na jednotlivy dily ?? rapidshare nebo podobne?
Nejde mi to..Musim cekat 113minut... A po pol hodke stale nic... =(
To Fizzbiker: Na tem tvojem jak sa to stahuje??? Kliknem na dil a otevre sa okno, zacne mi neco nacitavat a potom zastavi a konec...
pod tim oknem mas dva odkazy ale to jsou jen dve zrcadla Alternate Streaming Mirrors
ale jeste niz je Download Wangan Midnight Episode kliknes na
"Download with English Subs (Megaupload)" no pak kliknes na
Click Here to Download Wangan Midnight Episode XY
vyplnis kod pockas si 45s a kliknes na regular download... jeden dil ma kolem 80MB kdyz je v pohode pripojeni stahuju to behem dvou minut... je mozne mit jen jedno aktivni stahovani pokud nejsi premium user.
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Audi A4 Avant 3.0TDI 171kw Quattro-Daily car
Audi A3 Sportback 2.0TDI 125kw-Daily car Nissan 200sx 2.5Turbo 1JZGTE VVTi-Drift car
GO motorů CA,SR,RB,JZ,EJ . . . DOOR FORWARD LIBEREC DRIFT TEAM BURGproduction
Ja furt nevim co si o tom mam myslet...Ridi dobre, ale nechat si poskakat auto partickou rapujicich negru a potom domrdat rafky aby to bylo cool mi prijde jako dost neprofesionalni pristup Ja vim, lidi to asi zerou, pubertaci vyskaji, ale me to proste prijde trochu "gay"... Jezdci jako Waldegaard, Röhrl, McRae a podobni tu propagacni omacku kolem nepotrebovali a taky byli hvezdy
Ja furt nevim co si o tom mam myslet...Ridi dobre, ale nechat si poskakat auto partickou rapujicich negru a potom domrdat rafky aby to bylo cool mi prijde jako dost neprofesionalni pristup Ja vim, lidi to asi zerou, pubertaci vyskaji, ale me to proste prijde trochu "gay"... Jezdci jako Waldegaard, Röhrl, McRae a podobni tu propagacni omacku kolem nepotrebovali a taky byli hvezdy
Úplně tě chápu... Z toho videa jsem si sedl na prdel a zavzpomínal na starý dobrý časy. Dneska je to všechno moc kontrolovaný, moc svázaný a z jezdců se staly figurky. Zase bych rád jednou v budoucnu viděl ekvivalent brutálních mašin ze skupiny B a turboéry formulí, tam musel mít jezdec neskutečný koule... V dnešní době už je má jen Nobuhiro Tajima a ta jeho SX4
200SX S13 ... "Being second is to be the first of the ones who lose" - Ayrton Senna