Sergeii píše:není možný že by se po nazutí 16" kol + 205tek gum auto trochu zlenivělo ?
pokud mas vetsi obvod tim padem i prumer tak ano a vaha kol samozrejme ma taky vliv jak pise iwan.... to poznas na akceleraci jinak vetsi kola znamenaji delsi (težši) prevod...
a poznal to už někdo z vás ? na sériový 200sx ? já to naposled zažil na golfu 2 ... 1,3 motoru to už je 3 roky zpět ... myslel sem si že u 170 koňovýho auta se to nepozná
Project "Silvia" ( simply_Black&White_200sx ) ... Show is going on ...
Můžu ti to říct takhle - na těch 14" kanáldeklech, který byly k mýmu autu, to hrabalo jak prase, když jsem tam narval 17" s 235/50 gumou, tak to má daleko lepší trakci, ale línější rozjezd. Fyzika je fyzika, to neobejdeš...
200SX S13 ... "Being second is to be the first of the ones who lose" - Ayrton Senna
ok ok ono mi trošku možná přibrzďuje ručka ještě ... nepřišel jsem na způsob jak jí naštelovat,ono to asi už nebude fungovat,páč sem zkoušel točit tim kolečkem na obě strany už ... a pořád stejný
Sergeii píše:ok ok ono mi trošku možná přibrzďuje ručka ještě ... nepřišel jsem na způsob jak jí naštelovat,ono to asi už nebude fungovat,páč sem zkoušel točit tim kolečkem na obě strany už ... a pořád stejný
jestli mas ty gumy od bobese ty 205/55/16 tak zkus 205/50/16 ty mam ja a zadnej rozdil sem nepozoroval
Sergeii píše:ok ok ono mi trošku možná přibrzďuje ručka ještě ... nepřišel jsem na způsob jak jí naštelovat,ono to asi už nebude fungovat,páč sem zkoušel točit tim kolečkem na obě strany už ... a pořád stejný
jestli mas ty gumy od bobese ty 205/55/16 tak zkus 205/50/16 ty mam ja a zadnej rozdil sem nepozoroval
a máš 200sx sériovou jo?