Nazev upraven...Mirek
dík, nějak jsem to skomolil :-)
JapSpeed, vyroba pochází z licence v UK, některé kusy jsou ale přímo z JPN, tam bys ale musel připlatit za ESM z JPN.jsadik píše:Výrobce?
nismo.gtst píše:JapSpeed, vyroba pochází z licence v UK, některé kusy jsou ale přímo z JPN, tam bys ale musel připlatit za ESM z JPN.jsadik píše:Výrobce?
určitě ano, pokud ho chces, je za stejnou cenu, napis SZDOOlittle píše:nismo.gtst píše:priamo na S13ku nevies zohnat v podobnej cene?jsadik píše:Výrobce?
Ten chladic Japonsko nikdy nevidel a za tu cenu v Japonsku nekupis ani top tank zo zatkov.nismo.gtst píše:JapSpeed, vyroba pochází z licence v UK, některé kusy jsou ale přímo z JPN, tam bys ale musel připlatit za ESM z JPN.jsadik píše:Výrobce?
priste by jsi si mohl zalozit svoje tema...ale pohomauglie píše:Jestli někdo potřebuje celohliníkový chladič na KA24DE a CA18DET - cena 4900Kč, ať už 42mm nebo 52mm. Jsem jej schopen zařídit do 14 dnů. Noname made in China a bez větráků.
mauglie : mal by si to stade zmazat a zalozit sy vlastne tema , lebo to sa nepatri ...mauglie píše:Jestli někdo potřebuje celohliníkový chladič na ......................................................................... zařídit do 14 dnů. Noname made in China a bez větráků.
Vsak poho, ja chladice beru od borce, ktery mi vyrizoval papiry ohledne Skaye, muzu vyhrabat i nekde jeho adresu, baliky dosli potvrzene od JPN, takze jestli on si to doveze od jinut a da si tu praci prebalovat nevim, ale stejne chaldice pres jeho pobocku zde v UK vyrabi, se stejnym licencnim cisle. Kazdopadne mel jsem moznost uz dost dilu HKS a vetsina je made in china take...Pocuvaj kluku zaklad akehokolvek fungujuceho bisnisu je neklamat, nerozpravat bludy ,nezavadzat .
Ja som u teba doma nebol a ani som tvoj chladic nevidel , a nepredpokladam ze ich vyrabas doma takze zakldande znalosti kde su
Já myslím že někteří už mě znají a vědí v jaké kvalitě zboží dostavají a ti co mě ještě neznají, tak věřím že budou ma nejvíš spokojeníBart34 píše:Bolo by to férové...
Ja som nepovedal ze je nekvalitne len som povedal ze za tu cenu to Japonsku vyrobnu nevidelo.Je velmi vela productov na Japonskom trhu , ktore su vyrabane v Cine a Taiwane hlavne na Yahoo su tymi to productami zasypany.nismo.gtst píše:Já myslím že někteří už mě znají a vědí v jaké kvalitě zboží dostavají a ti co mě ještě neznají, tak věřím že budou ma nejvíš spokojeníBart34 píše:Bolo by to férové...