http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/dopr ... 47287.html
Doufám, že už to tady někde neproběhlo, ale sluší se na to pořádně upozornit. Podle mého názoru je to naprosto exemplární příklad demence našich zákonů a strážců zákona.
Takže až příště pojedete s SPZkou za sklem, protože na nárazníku nevypadá "cool", tak si to radši 3x rozmyslete ...
200SX S13 ... "Being second is to be the first of the ones who lose" - Ayrton Senna
znam jednoho mestskyho policajta, zadnej mladak, asi kolem 45 mu je, a to s civilnim autem jezdil chvili uplne bez predniho narazniku, ted ho tam ma ale ma asi pul roku taky SPZ za prednim sklem
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
Urednici jsou banda č*ráků a legislativa jakbysmet.
S13 Novej motor od Fandy, Stage2, T28, Wallbro 255, HKS HI power, HKS SSQV, GReddy Profec B Spec2, Front IC, HR pružky. Prodáno: RIP: S13 Targa USA Stage2, Wallbro 255, Boost 0,9b, Renovak Race spojka, Apexi TurboTimer, H&R pruziny, Alternativně FPR, Kat out-Rezonátor, Lauf Japan style, Filtr Tenzo-R, Sleepy eyes, Borbet 16", IC Octavia, Budík turba od F&K http://www.youtube.com/watch?v=Md6EY184 ... jQ&index=7 No problems-no fun
ja ji mel za sklem kdyz jsem lakoval tenkrat naraznik....jel jsem do olympie a cestou zpatky si me vsimli a hned me brali. Ukecal jsem to jako slusnej ridic, ale chtel mi to dat za 2tis.....
s tema znackama a tvarem je to tak, ze pri prepisu nebo registraci si muzete vybrat co chcete, ale kdyz to pak chcete zmenit jenom tak, je to za 450kc O5 uzasny priklad skutecne hodnoty tohoto nesmirne namahaveho urednickeho ukonu...
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE '96 Nissan 240SX S14a KA24DE '88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
__________ VOZÍME: MeisterR coilovers, DRIFTWORKS, HSD coilovers, KOLA Z USA