chosecz píše:Pánové je to velice simple. GO byla provedena v pořádku, ale motor měl majznutou olejovou vanu, která netesnila, což mělo za důsledek únik oleje. I přesto, že Heini machyho upozorňoval, aby s tim nejezdil, že je nutná nová olejová vana, tak vyrazil na vejlet a vysledek byl ten, že v motoru nezbyla ani kapka oleje, což s největší pravděpodobností mělo za důsledek přidření na klice.
To je vše. Rozhodně to není chyba GO nebo odvedené práce, ale nezodpovědné chování k tomu i přesto, že byl únik oleje z vany.
Je mi líto Chose, ale olejová vana se nechávala asap měnit. Ano, původní tekla. Ale taky se s autem nejezdilo na delší cesty a min. 2 krát denně se kontroloval olej, aby nebyl pod ryskou a nebyl. GO proběhla v pořádku? Jak mi vysvětlíš, že auto žralo olej, časovač otáček byl o 2 zuby jinak. Co mi na to koukal kluk jen tak od oka, tak říkla, že by Vás rád poznal, ani podle něj nebyla GO udělána řádně. Spíš jsem tedy čekal, že se k tomu vyjádří Heini - když ji dělal on. Nechci na něj házet špínu, ale pokud mi už dloho nebere telefon, neodpovídá na sms, ani na sz, tak je to těžký...