8.kusů 11zlatopramenu a a 9.kusů 10gambrinusu + několik panáku zelený za večer
způsobilo že jsem přestal pít pivo
od té doby pouze whisky a občas absinth nebo rum s colou jinak nepiju
Když jsem ještě pil protizákoně, dával jsem jich tak 8..Potom co jsem docílil 18tého roku věku jsem relativně přestal pít a nyní mám strop 3 plzně nebo 4 desítky, stím že 3 plzně semnou umí občas docela slušně zatočit. Mám raději havanu (nebo aspoň tuzemáka) s kolou, po tom se dokážu i docela slušně zlejt a přesto fungovat a obzvlášt ráno(po tuzemáku ne). Každopádně jsem zjistil že když se hrabe člověk denně 12hodin + v autech, neskutečně to nabádá k alkoholu o víkendu
Powered by Buky NO LIMIT
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
Já teda nepiju úplně pořád,ale zase s oto větší chutí.Nicméně už mám vypito dost a snažím se místo putyk trochu hejbat.
Mě vlastně málokterej chlast chutná,ale tak od třetího půllitru vejš už to jde samo-Obrácená žízeň.
Tak ja preferuju Plzen a to tak 2-3 a staci mi do nalady.. nerad sa zlejem do nemoty lebo rano sa dozvedam hodne zaujimavich veci o mne takze to neprehanam.. Ale ked sa neco oslavuje tak to dame nejake cigaro, a s tym to leze pekne do hlavy..
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P P: MNOHO DIELOV Z S13...
tak taky něco přidám když má člověk za kamarády Dány a Nory a hraje s nima curling tak to je pěkně nebezpečný přes 10 desítek za večer a jsem schopen normal odchodu i vstávání a když jse nějak turnaj na konci sezony, tak tam se pije hned po zápase anebo už v průběhu padne jedno či dvě, takže za den 20hod(člověk musí spát )padne 20++, akorát je to vražda když je to 3.den v řadě. Nějak takhle vypadaj dánský velikonoce ráno ke stolu s chlastem a od něj brzké ráno
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
Mazda RX-7 FC3S neverending story
Toyota Celica GT-four WRC edition