V I D E O - V I D E O - V I D E O ...lid si zada video
S13 Novej motor od Fandy, Stage2, T28, Wallbro 255, HKS HI power, HKS SSQV, GReddy Profec B Spec2, Front IC, HR pružky. Prodáno: RIP: S13 Targa USA Stage2, Wallbro 255, Boost 0,9b, Renovak Race spojka, Apexi TurboTimer, H&R pruziny, Alternativně FPR, Kat out-Rezonátor, Lauf Japan style, Filtr Tenzo-R, Sleepy eyes, Borbet 16", IC Octavia, Budík turba od F&K http://www.youtube.com/watch?v=Md6EY184 ... jQ&index=7 No problems-no fun
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
já nevim jestli jsem na palici, ale to bude asi tim, že Vám ty Nissany furt nejezděj anebo když jedou, tak jak zdechliny
6000kč vs zachycení radarem 190kmh na úseku, kde je 80kmh - to je trochu dražší špás
No_name píše:já nevim jestli jsem na palici, ale to bude asi tim, že Vám ty Nissany furt nejezděj anebo když jedou, tak jak zdechliny
6000kč vs zachycení radarem 190kmh na úseku, kde je 80kmh - to je trochu dražší špás
spis bych rekl demence a chytnot veca do klesti
S leon cupra 4x4 1.9 TDI 179kw smoke power
S ibiza cupra 1.8 20VT 1,1bar 243ps-1,6bar 306ps