Caute... Tak jsem dopadl s dodávkou, když přímo předemnou vyskočil bažant z příkopu... už jsem to nedokázal ubrzdit a díky uzké cestě ani uhnout z jeho dráhy letu Jsem rád že jsem ho netrefil SXem
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
já sem seděl v autě, který ve 160kmh trefilo holuba, který stál na dálnici, zkusil i vzlétnout, ale nedal to vznes se do výše SPZ, nezbylo z něj nic. Jenom trochu rána a rozletěl se oblak peří s kusama holuba jak v komiksu.
Tak ja mam jednu ftipnou historku, jeste kdyz jsem mel S13tku tak se mi pokusil vbehnout zajic pred auto, ale nejak to nestih a narazil mi hlavou zboku do dveri nejak jsem nepochopil proc kdyz to nestih pred auto (ktere by do nej narazilo nebo ho prejelo) ze se nezastavil a narazil on do auta
Milda píše:Tak ja mam jednu ftipnou historku, jeste kdyz jsem mel S13tku tak se mi pokusil vbehnout zajic pred auto, ale nejak to nestih a narazil mi hlavou zboku do dveri nejak jsem nepochopil proc kdyz to nestih pred auto (ktere by do nej narazilo nebo ho prejelo) ze se nezastavil a narazil on do auta
heh a to mi nedavno někdo rikal ze jsou prej zajici inteligentní podceňovaný zvířata Mě se snažili jednou do cesty vběhnout srnky, běželo jich několik za sebou ta první už byla nakročená že skočí do silnice ale viděla auto tak zastavila ale ta za ní to neubrzdila a srazili se
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
Snad každou projiždku srazime s brachovim zedkem nejakyho ptaka posledne zrcátkem predposledne okno predni. Nikdy proste nestačí uletět
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD Family car Bmw M6 - r.v2005 Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej) Low cost track project BMW e36 - r.v94 Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Slyšel jsem že určité barvy aut tu zvěř vyloženě přitahují /ikdyž by měli být barvoslepí/ ..ale asi na tom něco bude ... kamoš měl zelenou feldu 10 let a nic ..stejná trasa ... pak modrýho roomstera a hned po 2 měsících svezl srnku na kapotě ....
Asi to chce pořádnej lauf ať to řve na dálku aby pak dali směr opačnej
V nejakych obchodoch predavaju take pistalky co sa montuju pod predny naraznik aby k nim isiel vzduch a potom pocas jazdy to vydava nejaky zvuk co odplasuje zver,ale clovek to nepocuje.Vyde to oklo 4eura,ale neviem ci to funguje,ale asi ano.