Dal som taku na vianoce aj brachovi BA-PEKSLI a prvykrat ked ju mal za oknom tak sme sli cca 100km/h s fotrovym favoritom sme videli ze fizli sa dotahuju. Tak spomalil na 90, a tvarili sme sa ze ich nevidime. Fizel drzal rychlost vedla nas, potom zatrubil zakyval a siel prec. Tie znacky prinasaju stastie. (potom bracho podla znacky zistil ze ti mu davali raz pokutu v petrzke) Ale ked uvidite BA-PEKSLI tak zdrhajte.
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Petr.S14 píše:aha ale byl to mazec co ti na to řekli cajti?
Zaujimalo by ma ci pytali VP od ufona. mas snimku?? (sak podla SPZ najdu majitela) mohol by si ju nascanovat. Asi by som sa cudoval kebyze nameram ufona. :-D
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.