Bohuzel ja si auto sam nedelam. Takze opravdu nevim co vsechno a od jakych vyrobcu tam je. Motor jsem kupoval od nekoho z Frydku Mistku jako repasovany. Pokud ma nekdo zajem at prijede a rad ukazu.
mikry píše:Bohuzel ja si auto sam nedelam. Takze opravdu nevim co vsechno a od jakych vyrobcu tam je. Motor jsem kupoval od nekoho z Frydku Mistku jako repasovany. Pokud ma nekdo zajem at prijede a rad ukazu.
Mozno ti dnes zavolam.
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Ja som v poradi skor. Predosle auto mi majitel nechcel dat. Tak zhanam neco ine. Takze ja mu idem este dnes zavolat.
Takze volal som s majitelom, auto je burane na predok, a je "maksie" v zakrutach. Na kasni nieje udajne nic vidiet. Auto kupoval v takom stave ako uz je. (naburane a opravene) Kasna skrivena vraj neni, udajna Go motora, je taka taka. ... Majitelovi sa pokazil motor, a tak kupil novy, kde bola udajna GO uz urobena, a motor mu nahodili do auta kamarati. Este hodim nejake konzultacie s majitelom, a auto bude mozno volne.
Yamaha Raptor 700
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
na tej první fotce je to zadní kolo nějaký divný nebo sem divnej já?á to mraky sbíhavost či co?? zajímavé, jinak za ty prachy dobrý
Ex.......200sx s13
Celica st202 GT4 Look
Bmw 318is M look 97´
Bmw 320 D tour..
a mnoho dalšího...... http://www.martinmatess.estranky.cz/ ===>>>Všechna moje auta.projekty a díly na prodej
Ex.......200sx s13
Celica st202 GT4 Look
Bmw 318is M look 97´
Bmw 320 D tour..
a mnoho dalšího...... http://www.martinmatess.estranky.cz/ ===>>>Všechna moje auta.projekty a díly na prodej
martin.matess píše:jo za ty prachy bomba jen škoda toho tuzingu
tuzing by siel dole, to neni problem (snad) vybavujem to nejako s prachmi, vyskytol sa mi mensi problem, ale snad sa s majitelom dohodnem. By som bol happy.
Yamaha Raptor 700