problém s autem...
Re: problém s autem...
jde mi o to jestly na to můžu dát plech. převozní značky když to nemá stk a budu mít jen kupní smlouvu začky jsem sehnal kámoš má vrakáč a má je.... price 1l Rumu
200sx is no car, 200sx is my live style...
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
To nevim jestli by to tak šlo ! Ale myslim že tak to kluci tahali ! Zkus se kdyžtak optat na nějakym registru vozidel - tam by to měli vědět nejlíp ! Samozřejmě podvál je nejlepší !
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
tak zítra jdu na úřad to nějak zjistit... děkuji za rady
Tak na včerejšek jsem měl obědnanou odtahovku spíš nějakýho pána s podvalem a autem kterej by mi to odvez, v pátek si vzal 2000 zálohu a v sobotu ráno jsem na něj čekal pak jsem mu volal tel. vypnutej a to až do dnes.... takže auto nemám a ani 2000 na ty 2000 nemám ani žádnou ztvrzenku atd pěkně semnou zamet chuj jeden... takže budu čekat do příštího víkendu až bude jinej odtah
- Roménius
- user
- Kontaktovat uživatele:
původni majitel ti asi způsobil jeden problem,aby jsi mohl vybrat znacky z depozitu musí mít auto platnou technickou a tu bez znacek a technickeho prukazu asi neudělas
on má velkej tech. průkaz ale značky a malej je v depozitu a to by melo jit udelat stk....
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
POkud pujdeš na STK třeba jenom okolo - vše co je potřeba ti řeknou - určitě musí bejt něco jak to udělat aby jsi udělal technickou ! Popřípadně by ti evidence vozidel měla vydat nějakej doklad o tom že značky máš v depozitu !
Jinak k tomu odtahu: Lidi jsou hrozný kurvy ! Chce to spíš někomu známímu říct !
Jinak k tomu odtahu: Lidi jsou hrozný kurvy ! Chce to spíš někomu známímu říct !
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
na stk jsem byl tam mi bylo řečeno že stk mi udělaj když tam budu s autem a velkým TP tam mi tu stk daj takže stk mi starosti nedělá a jelikožý jsem o 2000 chudší tak mi majitel musel dát 2000 slevu a jelikož už máme pěknou vrstvu sněhu na louce tak jsem se jel projet mám Opel Calibra 2,0 turbo 4x4 a byl to opravdu mazec škoda že nemám fotky nebo videjko jinak doufám že všechno vyjde a budu majitel 200sx s13 hrozně se na ní těšim