jestli si nemel vlajku s hakacem a za pasem kudlu ss tak bys mel vyvaznout s klidem.Jinak za te to bavi chodit na tyhle akce.Dyk je to tam vecne samy decko co ani nevi o co de
Kopriw píše:jestli si nemel vlajku s hakacem a za pasem kudlu ss tak bys mel vyvaznout s klidem.Jinak za te to bavi chodit na tyhle akce.Dyk je to tam vecne samy decko co ani nevi o co de
no nemel jsem nic.Jen triko a prapor.
S leon cupra 4x4 1.9 TDI 179kw smoke power
S ibiza cupra 1.8 20VT 1,1bar 243ps-1,6bar 306ps
amici asi nemysli dopredu ale ten pribeh je mi povedomi, nepostavil takhle nahodou nejaky Henry Ford svuj prvni model T
Taky nemohl vyjet a pak musel bourat,
A nevim kolik Tajnych zavodu bylo natoceno ale ty starsi dily co sem videl ja tak tam Lambo nebylo
ale bylo...
jeli s nim dve buchty, nevim jestli ten film byl cannoball nebo the gumball rallye v jednom znich to je spis v tom druhem
je to z roku 1976
edit:
aha tak i v roce 1981 se natocil film tajny zavod - The Cannonball Run a tam to skutecne je takze chyba sorac
nemaj davat tak podobny jmena kua
Zajímavý 3D gravírování, bylo by nádherný mít v te 3D kostce dvoukilo Ale asi by to bylo drahý. Hranol 7,5x10x15 cm by vyšel na 3990 CZK. http://www.gravirexpressz.hu
mrkevvzime píše:ale bylo...
jeli s nim dve buchty, nevim jestli ten film byl cannoball nebo the gumball rallye v jednom znich to je spis v tom druhem
je to z roku 1976
edit:
aha tak i v roce 1981 se natocil film tajny zavod - The Cannonball Run a tam to skutecne je takze chyba sorac
jsou asi dva nebo tři tyhle filmy v češtině maj stejnej název v angličtině je to cannonball a gumball rally ten mám natočenej na videu už asi 10let
ten druhej sem viděl už před víc jak deseti lety a od tý doby nikde nebyl a nedá se sehnat
je to z roku 1976
edit:
To je tak kdyz to ty nasi picusove neumi prelozit poradne, a Gumbal je vybornej film
je to z roku 1976
edit:
jsou asi dva nebo tři tyhle filmy v češtině maj stejnej název v angličtině je to cannonball a gumball rally ten mám natočenej na videu už asi 10let
ten druhej sem viděl už před víc jak deseti lety a od tý doby nikde nebyl a nedá se sehnat
To bych se hadal, myslim ze se mi tu nekde dokonce vali DVD
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
je to z roku 1976
edit:
To bych se hadal, myslim ze se mi tu nekde dokonce vali DVD
a nechceš to uploadnout někam na net rád bych to skouknul