je to daleko je zima
a jezdit tam na hodku nemá pro mně smysl
naplánujte akci na celý den na příští rok trochu s organizací třeba ráno sraz na letišti xxx spanilá jízda na letiště xxx mezitím oběd v zarezervovane restauraci a aspon provizorne sprint, drift
nalákat lidi at přijedou
je to jen nápad zkuste něco uspořadat
jerrys13 píše:je to daleko je zima
naplánujte akci na celý den na příští rok trochu s organizací třeba ráno sraz na letišti xxx spanilá jízda na letiště xxx mezitím oběd v zarezervovane restauraci a aspon provizorne sprint, drift
nalákat lidi at přijedou
pro libana a lidi z JDM fora
Ale jo, vždyt všechno bude, zima bude dost dlouhá na přípravy. Mluvím o dosavadním roce. Vím že akce ve Vrbátkách byla o ničem, ale to neznamená že tomu tak bude i nadále.
maca9: to myslíš ty motokáry? přímo z Prahy na JDM foru moc aktivních lidí není
jerrys13 píše:je to daleko je zima
nalákat lidi at přijedou
pro libana a lidi z JDM fora
Ale jo, vždyt všechno bude, zima bude dost dlouhá na přípravy. Mluvím o dosavadním roce. Vím že akce ve Vrbátkách byla o ničem, ale to neznamená že tomu tak bude i nadále.
maca9: to myslíš ty motokáry? přímo z Prahy na JDM foru moc aktivních lidí není
Tak treba z Kladna je snad nekdo atd., a na mimoni tam taky nebylo moc lidi ale to uz sme si vyrikali davno