pár možností
je to 9x5cm, ale protože to bylo v 300dpi to je 1063x591 pixelů tak mi to nedovolilo to sem nahrat tak jsem to jen pro náhled zmenšil
takhle pohromadě to vypada trochu chaoticky, ale na papíře je to podl mě pěkný
vyděl bych to na takovou tu lesklou vizitku
Přílohy
vizitka03-m.jpg (32.76 KiB) Zobrazeno 3739 x
vizitka02-m.jpg (30.56 KiB) Zobrazeno 3738 x
vizitka01-m.jpg (29.93 KiB) Zobrazeno 3738 x
Naposledy upravil(a) mrkevvzime dne 01.10.2008, 11:09, celkem upraveno 1 x.
7cka je luxusni..jeste vedle toho auta dopsat prezdivku popripade auto a je to super...necham si jich par udelat asi. neco ve stylu
Prezdivka: Mirek
Auto: Cervena 240SX S13
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
moc pekny. stydim se stydim s cim sem to vylez ja. ale aspon sem dal podnet moc pekna. cekam na S14 verzi...
PS udaje na rubu vizitky sou k nicemu. nedaval bych an ni nic jinyho. bude to pak preplacany
to zas nebude videt. vem si ze ma ta vizitka 5cm na vysku. tohle bude tak 3mm velky to pismo. na to uz musis mit hodne kvalitni tiskarnu, ktera ti tohle vyjede v dobry kvalite.
winie píše:to zas nebude videt. vem si ze ma ta vizitka 5cm na vysku. tohle bude tak 3mm velky to pismo. na to uz musis mit hodne kvalitni tiskarnu, ktera ti tohle vyjede v dobry kvalite.
Ale v pohode sa to bude dat vytlacit. Ja mam staru Hp deskjetku, a taketo *** tlaci uplne v pohode. Ja si tam dam nick, bez auta ktore mam.
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.