Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Tak akcia sa vydarila... Pocasie sa dalo ludi malo ale bokov pozehnane... pablovi to slo dost dobre a aj slikovy sa nieco docela vydarilo... Inak gratulujem ceskemu vitazovi a dakujem kenimu ze nam ochotne postrazil veci..
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P P: MNOHO DIELOV Z S13...
Tak bol som, dobre bolo až na tie hejná bramborákov, pokecal som s pablom kt. ma aj povozil, no ide mu to ako utrhnuté a hodne sa zlepšil oproti tomu čo som s nim šiel minule, spoznal som branbita, a tušim to bol nizmo ktorý stál pri mne keď som bol v aute no nespoznal som ho až keď som šiel domov tak som videl jeho auto.. fotečky pridám zajtra..
verim tomu ze keby som si dal plechovy pekac k uchu a zacal po nom trieskat buracim kladivom tak to bude prijemnejsi zvuk ako podaktorych tych bavorakov tam. skoda ze tam bolo malo nissanov. stretol som tam akurat pabla a slika som videl kdesi z dialky. a nizzmovo auto zaparkovane pri ceste svietilo jak majak ale bolo dobre cakal som viac ludi
bolo gut:) dymu a kusov spalenej gumy do huby som si uzil tak, ako este nikdy v zivote predtym.....vacsina asi viete preco;) Najvydarenejsia akcia roka, myslim ze kazdy kto prisiel, ci uz jazdec alebo divak, tak vobec nelutoval. Chtiac nechtiac....musim spravit podvozoka zacat trenovat (vykon nevykon - motor porobim tuto alebo buducu zimu) lebo tymto tempom chalanov v ich zrucnostiach uz nikdy nedobehnem
Jimmbo píše:Inak kde sa daju najst vsetky fotky z akcie??? A to video co sa sa tocilo bude v nejakom cisle ATmagazinu alebo ako sa da k tomu dostat?? dakujem...