Už mě z normální židle při sezení u kompu a hraní LFS boleli záda...Tak jsem se nasral, využil starých součástek a mám luxusní křeslo ze kterýho záda nebolej...
A mám to zadarmo !!!
(nastavování náklonu zachováno...přibylo ještě výšková stavitelnost)
areuratty píše:Už mě z normální židle při sezení u kompu a hraní LFS boleli záda...Tak jsem se nasral, využil starých součástek a mám luxusní křeslo ze kterýho záda nebolej...
A mám to zadarmo !!!
hh zaujimave riesenie. Ja mam kozene kreslo, takze ma rit neboli pri hrani momentalne uz zasa NFSU2. Ale Volant k tomu teraz nemam. Dodrbal sa, tak som im ho vratil. (prestal vibrovat)
Edit: V nay-ke maju teraz za nejakych 9000 volant, s 5 stupnovou prevodovkou, (manualna) aspon tusim ze 5. :-D ale mozno aj 6, troma pedalmi, takze aj spojka a HLAVNE 960 stupnov otacanie. (resp. otacanie ako v normal aute) neviem ci nema aj vlastnu rucku.
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
J3tb0Y píše:myslim ze ten co ma areuratty je presne ten isty mal by to byt logitech G25
s fotrom som kupil nejaky volant, s 960stupnovym otacanim, ale konahle som to napojil na PC, zablokovalo sa tam nieco, a siel iba ako klasicky PC volant. Ked to v NAY napojili na playstation, zasa sa to odblokovalo.
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
areuratty píše:Už mě z normální židle při sezení u kompu a hraní LFS boleli záda...Tak jsem se nasral, využil starých součástek a mám luxusní křeslo ze kterýho záda nebolej...
A mám to zadarmo !!!