Nazdar hosi. Pls poradte mi, co bude na S13 lepsie. Mam vybraty disk 7x17" 4x114,3, len neviem s akym ET ho mam zobrat. Su na vyber 2 moznosti: ET38 alebo ET44. A ci budem musiet pouzit aj podlozky...Prosim vas poradte mi z vlastnej skusenosti, foto je vitane . Nechcem mat kola zastrcene v blatnikoch, chcem aby licovali s karoseriou... Diky
Cim je ET vetsi, tim vic je kolo zapustene pod blatnik, smerem ke stredu auta. Cim je mensi, tim vic leze kolo z blatniku. Ja mam 7.5x16 ET30 (nebo mozna 35, ted si nejsem uplne jisty) a 225ka guma perfektne licuje s okrajem blatniku, ven neleze a podlozky nepotrebuju.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
to neni tak snadny...je tam sice ET40 ale mam takovej pocit 6.5"J disk..cim sirsi disk, tim nizsi musi byt ET kvuli tlumici. Ja mam na predku 8.5" ET30 a i kdyz mam stavitelny podvozek, ktery ma mensi prumer pruziny, mezeru mezi kolem a pruzinou mam cca 3-4mm mozna min
a sakra, tak podle te kalkulacky ty kola co chci jsou o 56mm vic ven z auta nez origo kola
takze skoro 12cm na naprave - na co podlozky?
to uz asi bude chtit tahat blatnik co
to neni tak snadny...je tam sice ET40 ale mam takovej pocit 6.5"J disk..cim sirsi disk, tim nizsi musi byt ET kvuli tlumici. Ja mam na predku 8.5" ET30 a i kdyz mam stavitelny podvozek, ktery ma mensi prumer pruziny, mezeru mezi kolem a pruzinou mam cca 3-4mm mozna min
15x6 na s13ke
200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy 1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den