Červená S13 se zadníma světlama z RPS13 dnes zaparkována kolem 13:00 v Semíně?? kdo to byl přiznejte se?? pokud majitel viděl tak jsme to byli ty blázni na kole
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
Mazda RX-7 FC3S neverending story
Toyota Celica GT-four WRC edition
Trochu OT: Včera v Lomnici nad Popelkou kolem 13:30 zaparkovaná u nějakýho domku FC3S červený barvy (RZ: 3Ax xxxx)...Nevíš speedy_s kdo to mohl být? někdo koho třeba znám
Žiar nad hronom červena s13 u obchodnaku dnes či to byla?
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD Family car Bmw M6 - r.v2005 Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej) Low cost track project BMW e36 - r.v94 Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD Family car Bmw M6 - r.v2005 Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej) Low cost track project BMW e36 - r.v94 Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
areuratty píše:Trochu OT: Včera v Lomnici nad Popelkou kolem 13:30 zaparkovaná u nějakýho domku FC3S červený barvy (RZ: 3Ax xxxx)...Nevíš speedy_s kdo to mohl být? někdo koho třeba znám
to mohl bejt gurke, ale nejsem si jistej, podle značky moc nepoznám
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
Mazda RX-7 FC3S neverending story
Toyota Celica GT-four WRC edition
Tmavě modrá S13 asi komplet serie, stihnul sem vidět jen zadek, měla origo křídlo a SPZ sem si nevšim. Tmavě modrá S13 v pardubicích na kurháči u Hypernovy/Lidlu - směr do centra, 16:28 mi ukazovali hodiny na palubce. takže kolem půl pátý Kdo pak to byl? kdybych měl víc času tak jedu za ním.
Dnes 22.8. D1 směr Praha, zahlídnul jsem okolo 13:00 u Humpolce dvě S13, jedna modrá a druhá červená s černym přednim nárazníkem. Obě Jihočeský značky. Chvilku jsem je stíhal (bílý Iveco) jestli nesjedou k benzínce, ale ujeli mi. Kdo to byl?
Včera večer(cca 20:00;přesnej čas nevim) jelo proti nám červený 200sx s černou kapotou?Jelo jakoby cestou na mimoň.My jeli z Sosny Transporterem a s Dvoukilem na plaťáku.Kdo to byl?
vrtas píše:Včera večer(cca 20:00;přesnej čas nevim) jelo proti nám červený 200sx s černou kapotou?Jelo jakoby cestou na mimoň.My jeli z Sosny Transporterem a s Dvoukilem na plaťáku.Kdo to byl?
clovek co jel na mimon gumovat ;-) jel z petrovi garaze z modran.