maca9 píše:ja mam trochu ze soboty nejaky kvalifikace z nedele a vsechny batly a mam to vse na mini dvd
Tak to mas dobry, pockej, jako na jednom mini DVD?? Se tam vejde jo? No mi jedeme kazety
1hod 20min. ale aspon to dostanete do kompu a muzete to dal sirit. To DVD proste nezkopcim.
japato, ze to nedas do PC? Stejnej problem ma SCOOB, to je skoda. Jj, jen co to bude v PC tak se pokusim neco sestrihat a dam to sem
PS: Koukam, ze to dvd je casove na tom stejne jako kazeta kdyz se jede na LP.
Chlapci, chlapci... Video_TS je adresar, do ktereho se nahravaji vsechny soubory (multiplexovane soubory vob, navigace ifo, zalozni soubory bup), kdyz tvorite DVD Video... Pokud jde o DVD-ROM, tam tyto adresare nemaji co delat.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
byli to zabery ze Strahova, i mama poznala okolni budovy protoze tam byla na spartakiade
sandy to byl mam pocit, cerny dvoukilo s polepama
a na konci mluvili o dalsich zavodech CDS ktery budou v mimoni a v sosnovy takze to ze sosnovy nebylo
a kazdou chvili tam mezi zaberama prebihal nazev Czech Drift Series
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4