K: CA16DE sací vačku
K: CA16DE sací vačku
díky
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: K: CA16DE sací vačku
Neni zac. Sorry ale nemohol som
200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
no co, vše podstatné je v titulku inzerátu, tak nač ještě něco psát?
Takovouhle vec si budes muset asi holt sehnat mimo forum, ten kdo ji ma tak si ji s nejvesti pravdepodobnosti necha
já už prodal na foru tři a další tři jsem namontoval do některých motorů, občas se mi šiknou, až budou ozvu se
Já se nevzdám
pořád jsem se nevzdal Jinak o té od Iwana vím, ale za ten risk mi to nestojí. Díky.
risk?
Ano, bojím se že třeba bude drážkování opotřebené a přeskočí to o několik zubů a rozhodí to předstih. Motor bude po GO a bude v něm spousta drahých dílů, tak se bojím aby se to náhodou kvůli tomu nějak nepo***, což by velmi nasraloIwan píše:risk?
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
Taka otazka.. nesedne ti rozvodove kolecko ze seriovej vacky na tu vacku z CA16DE ??? Ked ano hod tam to kolecko ze serie a nic sa nestane... ci ano?mauglie píše:Ano, bojím se že třeba bude drážkování opotřebené a přeskočí to o několik zubů a rozhodí to předstih. Motor bude po GO a bude v něm spousta drahých dílů, tak se bojím aby se to náhodou kvůli tomu nějak nepo***, což by velmi nasraloIwan píše:risk?
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
- Rave
- user
- Kontaktovat uživatele:
naco menit vackove kolo?pokud sem to pochopil jde oto ze ta vacka ma urazenej pulmesicek a tim padem drzi jen na hvezdickovem vybrani.nic vic nic min.Jimmbo píše:Taka otazka.. nesedne ti rozvodove kolecko ze seriovej vacky na tu vacku z CA16DE ??? Ked ano hod tam to kolecko ze serie a nic sa nestane... ci ano?mauglie píše:Ano, bojím se že třeba bude drážkování opotřebené a přeskočí to o několik zubů a rozhodí to předstih. Motor bude po GO a bude v něm spousta drahých dílů, tak se bojím aby se to náhodou kvůli tomu nějak nepo***, což by velmi nasraloIwan píše:risk?
S leon cupra 4x4 1.9 TDI 179kw smoke power
S ibiza cupra 1.8 20VT 1,1bar 243ps-1,6bar 306ps
S ibiza cupra 1.8 20VT 1,1bar 243ps-1,6bar 306ps
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
ahaa..na tych zubkoch aby to nepreskocili..ja sem myslel ze sa boji aby mu to nepreskocilo na rozvodovem kolecku...Rave píše:naco menit vackove kolo?pokud sem to pochopil jde oto ze ta vacka ma urazenej pulmesicek a tim padem drzi jen na hvezdickovem vybrani.nic vic nic min.Jimmbo píše:Taka otazka.. nesedne ti rozvodove kolecko ze seriovej vacky na tu vacku z CA16DE ??? Ked ano hod tam to kolecko ze serie a nic sa nestane... ci ano?mauglie píše:Ano, bojím se že třeba bude drážkování opotřebené a přeskočí to o několik zubů a rozhodí to předstih. Motor bude po GO a bude v něm spousta drahých dílů, tak se bojím aby se to náhodou kvůli tomu nějak nepo***, což by velmi nasralo
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...