street.racer píše:
Je tam místo min. na 2,5 auta a vše pod kontrolou.
Jestli máš z něčeho podobného dost, tak asi fakt jezdíš akorát po polní cestě pro rohlíky
Rohliky nekupujem. Odkedy su za korunu stoja za houby
200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy 1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
street.racer píše:
Jestli máš z něčeho podobného dost, tak asi fakt jezdíš akorát po polní cestě pro rohlíky
zkus tohle vysvetlit nekomu kdo se o auta nezajima a akorat denne vozi svoje deti po takove ceste do skoly
street.racer píše:
zkus tohle vysvetlit nekomu kdo se o auta nezajima a akorat denne vozi svoje deti po takove ceste do skoly
Jooo a jaký je rozdíl jestli tam jedeš 90 s Pochcáfkou nebo 130 ze Skyem? Protijedoucí nepozná absolutně žádný rozdíl...
ale pozná, ochcávky si ani nevšimne a ze skye bude mimo, jinak neshledal jsem na tom videu nic špatnýho, a z videa je prd poznat jak to jede, chtělo by to sedět vedle a vnímat jak to jede, jak to sedí, a jak to řidič zvládá a teprve potom se dá napsat že umí, nebo že je to dobytek
ale pozná, ochcávky si ani nevšimne a ze skye bude mimo, jinak neshledal jsem na tom videu nic špatnýho, a z videa je prd poznat jak to jede, chtělo by to sedět vedle a vnímat jak to jede, jak to sedí, a jak to řidič zvládá a teprve potom se dá napsat že umí, nebo že je to dobytek
už podruhé se mi podařilo vepsat příspěvek do příspěvku předchozího majitele, sorry
ze skye nebude hned tak nekdo vedle, protoze tohle auto tady fakt moc lidi co se o to nezajimaj nezna - vlastni pruzkum
se zeptejte nekoho kdo jezdi octem a nezajima se o auta jestli vi jak vypada skyline