tohle je nejakej starej chlapek, to auto je pekne v dezolatnim stavu... asi se o to hrozne stara... a v Olympii asi dela protoze tam stoji dost casto...
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD Family car Bmw M6 - r.v2005 Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej) Low cost track project BMW e36 - r.v94 Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Tak dnes som videl krasny kusok u nas v dedine na benzinke..
Obec Veľké Leváre, asi o 10:30 rano, light tuned 350Z, znacky mal pravdepodobne kanadske, "Beautiful British Columbia"
Asi neviete kto to je ze ?
Mozno by vedel johny1 tuto z fora, ktory zije v kanade..
Inak na benzinke bolo asi hodinu, potom prisla odtahovka , nacuval na nu a odysli niekam.. smer Malacky...
Tu je par fotiek.. :
Sorry za tu kvalitu, ale fotil som to odomna z domu z okna a pouzil som plny opticky aj digitalny zoom aby som ho dokonale priblizil....
Na jednej fotke sa mi podarilo zachytit aj sofera
Ked to auto prichadzalo na benzinku tak to malo vazne brutalny mohutny zvuk.. proste parada..
Koho je teraz byvale auto marjari?? cierna S13. Kde parkovava, radsej neprezradim.
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Jo uřčite johny1 bude vedet když kanada is secon largest country in the world.A česka republika by se dokanady vlezla buhvikrat
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD Family car Bmw M6 - r.v2005 Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej) Low cost track project BMW e36 - r.v94 Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ