Kopriw píše:neslo by jeste nejak udelat,aby kdyz kliknu na nejaky odkaz(treba na drift-shop nebo podobne) se ten link otevrel v novy strance nebo panelu??
Klikni nato pravym tlacitkom mysi, a daj "otvorit v novom okne" alebo ak mas mozillu, tak mozes dat aj "otvorit na novom paneli". Neni to tolko prace. Myslim, ze urcite menej, ako nahanat uz aj tak dost vytazeneho Martina.
a nebo staci ukazat na odkaz a zmacknout kolecko na mysi a odkaz se ti otevre v jinym okne
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
no já žádný připomínky nemám, mě stačí i ten skin co tu je, mimochodem, neni defaultní, phpbb3 má jinej, jen jse chtěl, aby to vypadalo co nejvíc podobně původnímu foru
já bych dodal jednu maličkost která se mi nezamlouvá a to je ICQ ostatních uživatelů, ten starý systém,který napsal icq číslo dotyčného uživatele byl myslim si lepší.
S14A my love and dorifto street machine AE86 levin 4AGE in progress
Akorát si nějak nemůžu zvyknout na to, že označení nových přípěvků(malá ikonka oranžový stránka) je vpravo, místo původního místa vlevo,ale to je asi jen můj subjektivní dojem.