more200 píše:kdyz jsem prijel do sosny tak sem z toho jak tam litali byl celkem spatnej, auto jsme zprovoznily az v patek takze jsem ho vubec nemel v ruce ale nakonec to slo samo. rozhodne byl pruser ze nesla rucka a 235 sliky na predku je moc mosel sem se poradne prat s volantem.
Nazdar tak koukam zes to po sobote preci rozchodil teda smekám, fakt bych Te tam necekal, co tej prevodovce nakonec bylo?
more200 píše:kdyz jsem prijel do sosny tak sem z toho jak tam litali byl celkem spatnej, auto jsme zprovoznily az v patek takze jsem ho vubec nemel v ruce ale nakonec to slo samo. rozhodne byl pruser ze nesla rucka a 235 sliky na predku je moc mosel sem se poradne prat s volantem.
Nazdar tak koukam zes to po sobote preci rozchodil teda smekám, fakt bych Te tam necekal, co tej prevodovce nakonec bylo?
zdar, bylo to celkem husty tak v devet vecer sem zacal vydelavat prevodovku coz vzhledem k atypickejm silemblokum (z liazky :-D ) nebyla zadna prdel. pak sem ji rozhodil a byli rozhazeny vydlicky zustala tam zakvaltovana trojka. tak ve 4 bylo hotovo, hodil sem sprchu a jel do sosny
Lefa píše:more200: jeste me napadlo, nemas nahodou u toho cervenyho dvoukila bilou kapotu a nejel si dneska pres Peklo?? ten dotycnej to docela rval pres serpentiny a slysel sem odfukovat bow :-D
jo to sem byl ja jel sem do prace puvodne sem chtel jet v klidu ale ty zatacky me vyprovokovaly z toho kostelce si toho moc nepamatuju asi se byl na kasi
more200 píše:zdar, bylo to celkem husty tak v devet vecer sem zacal vydelavat prevodovku coz vzhledem k atypickejm silemblokum (z liazky :-D ) nebyla zadna prdel. pak sem ji rozhodil a byli rozhazeny vydlicky zustala tam zakvaltovana trojka. tak ve 4 bylo hotovo, hodil sem sprchu a jel do sosny
Akce super, až na to že se v Sobotu nezadařilo na CDS a odnesla to levá poloosa.. Driftshow v tu ránu skončila..
Práce do půlnoci, tak jsme přespali rovnou do neděle a vyrazili aspoň se dvěma auty czechdrift.cz, areurattyho motor se ale v tréninku leknul tvrdé konkurence a radši odešel.. škoda
Tak snad příští DriftShow..
Něco málo fotek spíš ze zákulisí na www.czechdrift.cz