Kentoyův nápad - zde bychom mohli psát ceny na jednotlivé díly jak použité, tak slevy na nové u jednotlivých firem, nebo kdo co dokáže dotáhnout ze zahraničí
Tak co, kdo by do toho šel? http://www.sxoc.co.uk/vbb/showthread.php?t=353720
Např. kit na předek:
304mm 6 pístkové £660 ~ 21100kč
330mm 8 pístkové £684 ~ 21900kč
356mm 8 pístkové £799 ~ 25600kč
Poštovné £60 tedy cca 1900kč
Je to pro S13 i S14.
Co kit obsahuje je vidět na obrázku:
Naposledy upravil(a) Peca dne 25.05.2008, 10:57, celkem upraveno 1 x.
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
mě se občas fotky nezobrazí, mám zavirovanej komp a udržuju ho při životě tak jak je, než koupím další, už se mi to nechce přeinstalovávat, takže dík za info, budu přemýšlet
moje anglictina neni tak moc dobra, jak je to u kitu "Wilwood 345mm grooved kit £540"? Na fotce vidim i trmen wilwood, v popisu neni? Je to i s 6 pistovym trmenem nebo ne?
Mirek píše:moje anglictina neni tak moc dobra, jak je to u kitu "Wilwood 345mm grooved kit £540"? Na fotce vidim i trmen wilwood, v popisu neni? Je to i s 6 pistovym trmenem nebo ne?
Grooved kity by měly být komplet. Byla to akce do 14.8., takže nevím jak to je teď. Peca by možná věděl
Mirek píše:moje anglictina neni tak moc dobra, jak je to u kitu "Wilwood 345mm grooved kit £540"? Na fotce vidim i trmen wilwood, v popisu neni? Je to i s 6 pistovym trmenem nebo ne?
Grooved kity by měly být komplet. Byla to akce do 14.8., takže nevím jak to je teď. Peca by možná věděl
grooved znamena drazkovnay kotouc...nic o kompletnosti tam neni
grooved znamena drazkovnay kotouc...nic o kompletnosti tam neni
Já se zajímal o grooved kit proto píšu že by měl být kompletní.