Petta píše:
Nemas brat ty retardy pri maximalnim zatahu turba
Cim tam jedes? Rudochem i s jeblejma tlumicema bo jinym?
ja? vzpomen kdo vymet tu super diru na strahove az se mi hctelo brecet jeud tam rudochem, cim jinym
nebrec tak si ji to nemel pujcovat a mel si ji vynadat hned a ne delat jakoby nic a aby si dojel vis ze mas nacvicenou trasu Cimice- Vysocany a zpet tak aby ti tu dalku vydrzel :-D
Tsssss ... jaaakoooou diruuuu? ... sem jenom chtela sklepnout ten nacatej kardan ... to nevis, ze se z SXa vyndavaj vsechny nepodstatny veci hnedka po koupi? ;-)
Se ptam, pac sem se pripadne chtela nabidnout ze te povozim svym milackem bez turbiny
NOW: BMW e36 328i, Cosmos Schwarz metallic EX: nissan 200sx, red dragon
EX: Petta´s Black E36 318ti Compact BARBIE CAR EX: Opel Omega "A" ...
Petta píše:Tsssss ... jaaakoooou diruuuu? ... sem jenom chtela sklepnout ten nacatej kardan ... to nevis, ze se z SXa vyndavaj vsechny nepodstatny veci hnedka po koupi? ;-)
Se ptam, pac sem se pripadne chtela nabidnout ze te povozim svym milackem bez turbiny
tak jako povozit me muzes vid dame srazik a vyrazime na cestu do sosny.. prida se nekdo??
ale ja jedu v sobotu cumet na CDS a nevracim se domu
Hej tak to jsi můj člověk...kde budeš spát? nějakej levnej penzion? za kolik? kde? pošli cez SZ info a kontakt na to ubytování...
shánim přespání...
quickly prosim
areuratty píše:
Hej tak to jsi můj člověk...kde budeš spát? nějakej levnej penzion? za kolik? kde? pošli cez SZ info a kontakt na to ubytování...
shánim přespání...
quickly prosim
nebuď tak rozmazlenej voe na zemi venku je místa dost