Tak -> koupil jsem auto který se stěží dostalo na odtahovku -> něco jakoby tam byl kvalt ale nešlo řadit a motor šel bez problému ... -> tak jsem na to včera kouknul a nejspíš dostal kardan ránu a povyskočil a nešikovně se "šprajcnul" ( viz foto ) -> ale dle silentbloků je nejspíš posunutej motor/převodovka dopředu ( silentbloky na kterejch je převodovka jsou natáhlý jakoby dopředu ) -> tim jak se to táhlo na odtahovku se to "omlacovalo" o tunel který je okolo kardanu !!! -> jen se chci zetptat jestli by neměl být problém to nasadit zpátky ??? -> kardan je bez zjevného poškození !!!! akorát co se stalo- vytekl mě olej z převodovky !!! -> tak jestli když doleju olej jestli nebudu muset něco ještě kontrolovat ??? ten tisícihran co je v převodovce se zdá bejt taky v pořádku !!! -> ještě se na to podívám !!!
Podle me musí byt poskozene to gufero vystupu z prevodovky
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
gufero bude urcite taky K.O.
gufero korunova polozka
kazdopadne by to chtelo shodit kardan, nechat zkontrolovat (prevazit)
omrknout tu prevodovku co to tam nadelalo za paseku a hlavne zjistit pricinu...
Mario píše:gufero bude urcite taky K.O.
gufero korunova polozka
kazdopadne by to chtelo shodit kardan, nechat zkontrolovat (prevazit)
omrknout tu prevodovku co to tam nadelalo za paseku a hlavne zjistit pricinu...
OK díky -> příčinou asi bylo to že jeden "odborník přez drifty" driftoval v lese a napral to ¨do hromady dřívý ! -> předpokládám že to dostalo nešikovnou ránu přímo na kradan a nějak to vyškublo ten kardan z převodovky
Naposledy upravil(a) OndraS13 dne 29.03.2008, 10:06, celkem upraveno 1 x.