Při prudším zatočení doprava mi loupne v pravym přednim kole a občas se mi stane, že auto z ničeho nic začne nechutně táhnout napravo a musim se prát s volantem, a po chvíli to přestane...
Nejsem si jistej čim to může bejt...
Díky za rady...
Takže nahození Teina by mohlo pomoct?
Ale to by nevyřešilo to náhlý chvilkový táhnutí na stranu...
A myslim že jsou vůle když melu kolem nahoru a dolu...
No, to bude jiny problem. To loupnuti je opravdu zadrenym loziskem a preskocenim pruziny, ale to by nemelo mit vliv na smer jizdy. U me se to projevuje vetsinou pri plnem rejdu a zmene dopredu - dozadu a opacne. Jinak jak pise Remo - pri jizde po meste v kolejich je to pri 225/50/16 sakra citelne a je treba pevne drzet volant... Zataci to vzdycky jen doprava?
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
vule na rizeni? nedela to jen brzda (vraci se?) zvedni kolo na strane kam to tahne a zkus vule v nezatizenym stavu.....rizeni+kulac. Pak by to mohla delat TR, podivej se v jakym stavu jsou v nich ty gumovy silentbloky.
A co treba KO silentblok na tension rodu nebo jak se tomu rika (takovy ten podelný stabilizátor - vzpěra na předním kole)
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
935Baby píše:A co treba KO silentblok na tension rodu nebo jak se tomu rika (takovy ten podelný stabilizátor - vzpěra na předním kole)
tym to nebude,... jazdil som s jednym znicenym a vobec to do ziadnej strany netahalo, len pri brzdeni alebo nerovnej ceste sa volant triasol jak studeny zetor
91 black S13 - po vlastnorucnej GO motora, .. a dokonca funguje + Stage1