sem taky pro mirkuv navrch a ten napad s nickama je taky dobrej, urcite jak tu nekdo psal by to zlepsilo komunikaci a nevypadalo by to jako: no a videl sem tam toho typka co sedel vlevo u stolu a cervenym dvoukilem ale nevim kdo to byl
kdyby se dal nick dopredu pod 200SXOC ale nevim jestli by se nezkomplikovala vyroba
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
tak dopredu nechchat nasit malej prouzek suchace jako maji policajti na hodnost ne :-D pak si nechas udelat svuj nick a muzes si ho mezi trickama prelepovat :-D
kdybych to dělal já tak by to nebyl žádnej problem...
Při digitální technologii se může každej tisk poslat zvlášť a nedělá se žádná příprava na tiskovou formu atp... takže kdo by nechtěl nášivku není problem to vyjet najednou.. :-D
Pokud de o me tak ja mam vybrano.i kdyby se nedohodla naka hromadna objednavka tak v pripade ze by Mirek(nebo kdo ma vektorovej navrh) ti ten navrh poslal tak ja mam zajem kazdopadne. a kdyz digital tak to si muzu udelat i neco svyho co? Napis ceny. kdyztak do SZ
tamo píše:ako pisal fire trochu sme zabudli na S14 ale ja mam neco pripraveneho
poprosim znameho nech mi to prekresli do krivek, ak bude zaujem. este k pismu myslim ze by sme mali pouzivat typ nissan.
dal bych spis triko s s13 zepredu a zezadu a triko a s14 zepredu a zezadu a ne s13 zepredu a s14 zezadu, pro lidi co tyhle auta neznaj by to bylo chaoticky a spojovali by to dokupy
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4