....kluci nemáte někdo na vypálení Call of Duty2 ?? Je to hra z druhý světový...
MĚL JSEM - 200sx S14 přestavěná na S14a, přestavba z AT na MT, průchozí sání a výfuk, tlak turba 0,8bar, MBC ventil, Walbro, HID xenony 4300K, podložky 25mm
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
...no a mohl by si mi to vypálit a poslat poštou za nějakou symbolickou cenu...??
MĚL JSEM - 200sx S14 přestavěná na S14a, přestavba z AT na MT, průchozí sání a výfuk, tlak turba 0,8bar, MBC ventil, Walbro, HID xenony 4300K, podložky 25mm
Jasne napalim ti to zadara ale poslem to tak ze zacvakas si postu len...
Edit: Mam aj call of duty 1 a aj 4 viem zohnat....ale to cez blby image a nejak mi to nejde...
Edit 2 : Kdyztak SZ
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Nevim jestli se ti bude COD4 libit. pokud se ti na 2ce libilo prostredi tak te 4ka asi nezaujme... hral sem COD1, COD1 UO, COD 2 pak dlouho nic a najednou sem videl 4ku tak sem ji pustil a nechytlo me to.
...no když mě se právě líbí téma druhé světové války, COD 4 bych chtěl taky zkusit, ale asi bych si musel koupit lepší počítač . Jo Tunere tak mi to pošli adresu ti napíšu do SZ....
Stahoval som z neho aj ja no musel som reinstall win a uz to nemam
CofD4 je supr jak po grafické stránce tak hratelností hrál jsem všechny díly a tenhle nejlepší . S tématykou 2.světový je hodně her např. Medal of Honor .
Iwan: najdeš to na warez forum je jich dost