rikal jsem uz,ze ta pristrojovka je z otasovo bilyho dvoukila,ktery nemelo ABS
Funkčnost ABS
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Edit: priste musim psat rychleji aby me killman neprebehl
Naposledy upravil(a) 935Baby dne 28.12.2007, 22:50, celkem upraveno 1 x.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jeste jednou: kontrolka Anti-Lock se rozsviti pri otoceni klicku do polohy pred startem, po startu musi zhasnout. Pokud sviti, ABS nefunguje (signalizuje poruchu stejne jako treba kontrolka mazani). Sviti i tehdy, kdyz si ABS umyslne vyradis z cinnosti treba odpojenim (vyjmutim pojistky). Zvuky pri cinnosti ABS jsou v poradku, ja to takhle hlucne znam z vice aut. To "kopani" do pedalu neni az tak drasticke, jak by se tady z tech popisu mohlo zdat... Pokud mas ABS a pristrojovku z non-ABS modelu, tak tu kontrolku nehledej, neni tam (neni zapojena - je pod palivomerem uplne vpravo, tedy pata zleva, vedle modre signalizujici dalkova svetla). Rozvadec ABS je v motorovem prostoru u praveho dolniho rohu okna - pred spolujezdcem - takovy velky kovovy bazmek s mnoha kovovymi trubkami s brzdovkou.Vladislav Bureš píše:Díky za reakce ABS mi funguje ale zarazili mě ty zvuky a žádná kontrolka ani s nápisem či bez něj co by svítila...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...