Ja som dnes po tyzdnovom hrani uspesne dokoncil marc eckos getting up contest under presure
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Já jsem ted dohrál C of D 4 dobrá řezba , a taky Mass Efekt lepší akční RPG ze žánru scifi jsem nehrál , už abych měl Gold připojení a mohl mastit po síti ale bojim se že na to nebude čas
Tak si ho na nákým foru sosni . Supr je sniper mise když se plazíš v trávě a ani nevíš žě se vedle tebe plazí kolega jaký je supr maskování a hlavně grafika . Samozřejmně hratelnost na výbornou
Sniperská mise se mi líbila na konci, když šla halda nepřátelů, já jsem si blbě dal Claymory a C4, odbouchl to, sundal pvní vlnu, ale těch vln bylo strašně hafo. Beztak jsem celou misi přešel s AK47, protože na no zoom snipu jsem si ještě netroufl