MYSAK píše:Myslim ze doublejay to vystih.. hlavni problem je v udrzbe a to plati jak pro CAcko tak i pro SRko.. ja sem ted taky ve stavu nepojizdnym presne kuli tomu co psal. pridrena klika ale uz se blizim ke skladani.
BTW 2doublejay - jakej lejes olej?
Na bezne jezdeni jsem mel 6 let Valvoline 10W-40, ted mam poprve Liqui-Moly s molybden-sulfidem.
Aby me nekdo blbe nepochopil - ja se CA nezastavam, jen odmitam kecy typu "CAcka se serou..." a podobne nesmysly. Ano, CAcek je tady nekolik set a vetsinou se k nim pred nami dostala banda kretenu, ktera se k nim chovala jako k motoru v S120. Podle toho to pak vypada... Kdyby tady bylo stejne mnozstvi SR a mely za sebou takovy provoz, jako CA, budou na tom prinejlepsim stejne... Kdyz se k tem motorum bude majitel chovat slusne, vcas menit olej, nedavat sodu za studena, nevypinat hned po klade, ale dusledne ochlazovat, tak se ten motor odmeni vykonem i zivotnosti. A je jedno, jestli to bude CA nebo SR. Dement dokaze znicit i jednodussi a mene haklivy motor, blbci jsou uzasne vynalezavi...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...