Tak s tymto som sa v piatok hral dost dlho. Je to 8.5x18 z nejakeho sialeneho Mercedesa, chlapik to ohol a potom sa to pokusal rovnat :-D Takto to doniesol.es Trochu sme to zrovnali a zavarili No a mohol som brusit No a potom streknut plnicom a spreikom a hotovo. Koliesko rovne, ako nove Nechcem nam robit reklamu, mame dost prace len ak by to niekto ohol tak vieme rovnat aj "dost" krive kolesa
:-D da sa spravit skoro vsetko, je to iba otazkou penazi. Tato oprava bude asi drahsie, ale typek nevedel take koleso zohnat. Boli u nas aj take co mali odtrhnuty polku falcu, sme to museli davat z druheho kolesa. Niekedy je to pakec.
jagy píše:Co drobna oprava kol + lak.. na kolik to vyjde?
Lakernicke prace mi nerobime, iba take pristreky , ale mame chlapa co to roby pekne, ten bere cca 2000,- sk za sadu, zalezi od farby a tak. Bezne rovnanie bez zvarania cca 800,- sk. No a takyto extrem podla nejakej dohody, tam sa rata na centimetre zvaru neviem teraz presne kolko ale da sa spravit cena.
A podle me to neni jek krivy ale uplne nasračky nechapu jak se to nekomu podari udelat to preletel patnik nebo nechapu?
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD Family car Bmw M6 - r.v2005 Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej) Low cost track project BMW e36 - r.v94 Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD Family car Bmw M6 - r.v2005 Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej) Low cost track project BMW e36 - r.v94 Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
tohle by ale nedal dohromady už nikdo
Kdyby se o to někdo chtěl pokoušet tak tu mám na prodej 3 kola + tohle jsou to AZEV A 16x7,5 4x114,3 nové stojí 5600kč dám je za 3000 všechny