Ahoj. Prodám S13 r.v. 95' ve skvělém stavu, vínová metalíza. Karoseie bez koroze, podvozek komplet ošetřen antikorozním nástřikem, motor po GO - přebrus kliky, nové všechny ložiska, gufera a těsnění, rozvody, řemeny. Komplet vyměněny všechny náplně, iridiové svíčky. Turbo ve skvělém stavu. Sportovní podvozek koni s nastavitelnou tuhostí + snížené pružiny H&R, nové kotouče a destičky. Možné jakékoli další úpravy.
Možno koupit i na splátky. Cena dohodou.
Stav je vidět na fotkách:-)
Naposledy upravil(a) Vašek dne 10.10.2007, 10:16, celkem upraveno 1 x.
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Protože na něj nemám čas a přijde mi líto, že tu jen tak stojí. To radši ať si ho někdo užije :-) Pro mě je to lepší než kdyby mi tu mělo stát a reznout :-)
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Jasný já jen že sem ji někde viděl v inzerátech k pronájmu Se právě snažim najít nějaký místo kam by se vešlo moje dvoukilo...
A dílna jinak supr kdysi sme se tam byli mrknout...