P:** díly S13
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
P:** díly S13
Tak to teda taky dám sem -> nějak asi začnu pomalu rozprodávat šedivýho .... sice jsem si ho v neděli dovez -> a nestačim se z něj radovat .... ale nějak ho začnu rozprodávat !!! -> tak kdyby jste někdo něco chtěl ....
Předběžně si chci asi nechat rámečky na světla , haubnu , víko zavazadlovýho prostoru , rezervní kolo a uvidim jak motor ( kdyby byla slušná nabídka ..... - je plně funkční -> auto v takovymdle stavu odjelo asi 50metrů k odtahovce - a pak jsem s tim ještě šiboval po garáži )
Jinak má exkluzivní volant
Předběžně si chci asi nechat rámečky na světla , haubnu , víko zavazadlovýho prostoru , rezervní kolo a uvidim jak motor ( kdyby byla slušná nabídka ..... - je plně funkční -> auto v takovymdle stavu odjelo asi 50metrů k odtahovce - a pak jsem s tim ještě šiboval po garáži )
Jinak má exkluzivní volant
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Bouchlej ??? -> nezdá se mi !!!-> ten levej je uplně v cajku !!! -> vyšlo to na mm. přesně !!! ještě se nějak dohodnem určitěAwatar píše:tak 600,- protože jeden je bouchlej :-D, ještě mám jedny v jednání, ale asi vemu tyOndraS13 píše:To Awatar : dneska jsem sundal ten druhej -> kolik nabídneš ???
edit: já myslel že nabízim za 3. dveře, proto edit :-D
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )